Klibansky Designs » Over ons » Over Klibansky Designs » Fotografie, Bedrijfsvideos en 3D

Fotografie, Bedrijfsvideos en 3D

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Op internet is er geen verkoper die de klant de sfeer kan laten proeven, dat doet fotografie. Goede product- en sfeer fotografie is een noodzaak.

Fotografie

Fotografie is bijna altijd voor het grootste deel bepalend voor de sfeer van een website. Daarom is het van essentieel belang dat de fotografie van hoogstaande kwaliteit is. Slecht uitgevoerd fotografie kan een zeer negatief beeld geven van uw bedrijf en producten.

Voor het optimale resultaat dient tijdens het maken van de foto's het uitendelijke gebruiksdoel in acht genomen te worden. Daarom is altijd verstandig om de foto's speciaal voor de website te laten maken door een professionele web fotograaf. Klibansky Designs is daarin gespecialiseerd.

 

In de markt vecht iedere speler om de aandacht van de klant; bewegend beeld trekt 75% meer aandacht dan stilstaand beeld. Die aandacht heeft u hard nodig!

Video presentatie

Bedrijfsvideo's zijn helemaal hot! Bewegend beeld trekt namelijk 75% meer aandacht dan stilstaand beeld.

Een persoonlijke band opbouwen met uw klant is zeer belangrijk. Op internet is er tenslotte geen persoon die uw klant van dienst kan zijn.

Zeg nu zelf, een presentator/presentatrice die uw bedrijf aan uw klant voorstelt met een rondleiding door uw pand en impressies geeft van uw werkzaamheden en producten is toch zeer aantrekkelijk.

 

3D maakt het onwerkelijke werkelijk. Architectuur dat nog niet bestaat lijkt levens echt. Met animatie kunt u complexe verhalen simpel vertellen.

3D animatie en constructie

3D is dé manier om (nog niet gebouwde) producten of objecten aan uw klanten te presenteren. Denk maar eens aan een projectontwikkelaar of architect die zo nog niet gebouwde objecten kan presenteren aan potentiele klanten. Of wat dacht u van het demonstreren van ingewikkelde bedrijfsprocessen en machines. 3D maaks het mogelijk!

Meer weten?

Bel of email gerust even om de mogelijkheden te bespreken, geheel vrijblijvend.

Subscribe to our Newsletter!